Ulkoasun päivityksestä mielipiteitä?

Moikka!

Viime yönä en oikein saanut unta, joten tein blogille vähän pirteämmän ulkoasun. Vaihdoin samalla tuota teemaa entisestä yksipalstaisesta nykyiseen kaksipalstaiseen. Upside tällä on, että se ei näytä yhtä kuolleelta kuin entinen, mutta löysin heti heikkouksiakin.

Ehdin jo tehdä ton header-kuvan vaaditun kokoiseksi kun huomasin, ettei tämä teema näytä kirjoittajan nimeä otsikon alla kuten entinen. Näin ollen joistakin kirjoituksista voi olla hankala(?) löytää kirjoittajaa, jos nimeä ei lue kirjoituksen perässä. Tekijä löytyy toki ”manage”-palkin takaa, mutta etsijällä täytynee olla blogin authorin oikeudet, jotka toki kaikilta pitäisi löytyä. Voin ne assareillekin lisätä, mutta toinen vaihtoehto on vain vaihtaa teemaa sellaiseksi, joka näyttää kirjoittajan. Tämä ei ole ongelma, jos kirjoittajat lisäävät omiin kirjoituksiinsa nimen kirjoituksen perään, kuten useimmat ovat aina tehneetkin. Lisäksi mun ei tarvitsis muokata tuota headerkuvaa eri kokoiseksi, sillä lähes jokaisella teemalla näytti olevan eri kokoinen paikka header imagelle. How dumb is that?

Jos joku haluaa tehdä paremman image headerin, se on mulle ihan ok! Toi Jolly Jumper -aihe oli vaan mun mielestä hauska. 🙂

Aloin miettimään, että kovin vähän me ollaan kuvia käytetty tän blogin elävöittämiseksi. Mun eka kuva oli toki vähän negatiivissävytteinen, mutta yritin tasapainottaa omaa osuuttani tekemällä tuosta image headerista pirtsakan keltaisen. 🙂 On mukavampi lukea juttujakin, jos niitä höystää kuvalla sopivan paikan tullen, eikö niin? Googlen kuvapankki sisältää kuvia melkein aiheesta kuin aiheesta, joten kantsii ehkä lisäillä!

Viikon jatkoja,
/Henri

Mainokset

0 Responses to “Ulkoasun päivityksestä mielipiteitä?”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
joulukuu 2007
ma ti ke to pe la su
« Mar   Tam »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Mainokset

%d bloggers like this: