Tunteiden paloa

Mistäköhän sitä aloittaisi? Takaraivossa jyskyttää päivä päivältä useammin ja kuuluvammin se fakta, etten ole kirjoittanut meidän yhteiseen blogiprojektiin mitään melkein kuukauteen. Se on fakta. Toisaalta kynnys minkään deadlinettoman tekemiseen on aina iso, kun on paljon asioita mielessä. Tästä päästään ikuiseen oravanpyörään, josta mä en edelleenkään (neljäs opiskeluvuosi) ole päässyt pois, vaikka miten tietää, etteivät ne hommat urakoimatta vähene.

Mitenköhän sitä perustelisi? Jottette kuvittelisi, ettei mua kiinnosta yhteisiin tapaamisiin osallistuminen tai projektien eteen työskenteleminen, voin avata tarinaa kertomalla, että pelkästään javasta ja koulusta ei kaikki stressi ja kiire ole viime aikoina aiheutunut. Meidän perhepiirissä on ollut todellista tragediaa tänä syksynä. On tullut useaan otteeseen muutama kyynel puserrettua, milloin mistäkin johtuen. Välillä tuntuu, että saa purra hammasta pientenkin asioiden aikaansaamiseksi, kun muut jutut painavat mielessä. Nyt viimeisenä mun rakas koira kuoli tosi yllättäen perjantai-illalla.

Zorro
* 15.3.1996
† 30.11.2007

Zorro

Onneksi jo pian tulee joulu.

Jos kiireiltänne ehditte, yritetäänkö vielä vaikuttaa positiivisesti irc-botin arvosteluun reflektoimalla tänne blogiin asiaa bottiin liittyen? Lähes kaikki bottiaktiivit ovat jo postanneet, mutta päälimmäisenä tuntemuksistaan. Itse ominaisuuksista on ollut aika vähän keskustelua, joka on ollut melko päälipuolista. Yleinen keskustelu ja ajatuksista kertominen on varmasti toki toivottua, sillä blogihan on ryhmän keino saada jokaisen ääni kuuluviin ja antaa palautetta, olkoon asia mikä tahansa.

Itse osallistuin botin toteuttamiseen suurista suunnitelmista huolimatta vain muutamaan otteeseen. OLOsession alustuksessa ja purussa, joissa alustavasti mietittiin Hepalon-botin toiminnallisuutta, ja vastuun jakamista, olin paikalla. Sesssioissa oli hyvä henki ja mietittiin, että edellisestä robottiturnauksen epäaktiivisuudesta otetaan opiksemme. Innostus jäi kuitenkin omalta osaltani melko ponnettomaksi, vaikka bottineuvontasessiossa paria viikkoa myöhemmin olinkin muun ryhmän mukana toteuttamassa botille suunniteltuja toimintoja.

Panoksekseni jäi alustaa neuvontasessiossa yhdessä Ollin kanssa Hepalonille ominaisuutta, joka hakee Athenen (välillä toimivan) kotisivun tapahtumakalenterista seuraavan tapahtuman ja tulostaa sen kiinnostuneelle. Lisäfeatureksi suunniteltiin tapahtuman lisätietojen kertomista, mikäli sellaisia olisi tarjolla. Pääsimmekin Villen ja Jannen assarointiavulla melko pitkälle, kun tapahtuman nimen tulostaminen saatiin melkein toimimaan. Myöhemmin ominaisuutta paranneltiin ilman minun apuani.

Kirjoitin tänään illalla itselleni listan kaikista kurssin suuremmista etapeista ja tapahtumista, joista aion kertoa tässä blogissa. Huomasin, että kirjoitusaktiivisuuteni loppui tuonne toisen harjoituskierroksen tienoille, joten tekemistä riittää. Vastaava lista voi olla hyvä heräte myös muille epäaktiivisesti blogiin kirjoittaville, kokeilkaa ihmeessä! Toivottavasti jo huomenna pääsen hyvään alkuun.

/Henri

Mainokset

0 Responses to “Tunteiden paloa”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
joulukuu 2007
ma ti ke to pe la su
« Mar   Tam »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Mainokset

%d bloggers like this: