VIIIMEINEN esseee

Viimeinen essee säikeistä valmistui noin klo. 04:15 maanantain ja tiistain välisenä yönä. Jälleen kerran tehtävän tekeminen jäi yöaikaan, mutta ilmeisestikin se on minulle parasta aikaa tehdä, koska sillon ne ovat valmistueet aina tavoiteaikaan mennessä. Säikeet oli etukäteen aivan hepreaa ja kalakirjalle tuli taas käyttöä. Noin viiden tunnin hajoilun jälkeen sain kasaan esseen, missä olin mielestäni käsitellyt suhteellisen kattavasti säikeiden perusominaisuudet. Saas nähdä tulenko ikinä tarvitsemaan säikeitä koodatessa, pelkän esseen perusteella en kyllä koe osaavani tarpeeksi säikeiden sujuvaan käyttöön koodissa.

Jepjep nyt on teoriatehtävät tämän kurssin puitteissa ohi. No jäikö niistä mitään käteen? Kyllä varmastikin, mutta minusta  olisi voinut jäädä enemmänkin (no olisi varmaankin kannattanut lukea aiheista syvällisemmin).  Osittain kyllä. Minusta ongelmana on teoriatehtävien painoarvo arvostelussa, 2% yhdellä tehtävällä o_0. Tämä vaikutti ainakin minun esseiden tekemiseen hajottavina hetkinä. Kun jokin asia ei selvinnyt muutamalla lukemisekerralla, niin mieleen tuli 2%:n sääntö ja hutaisin asian ympäripyöreästi paperille, ei välttämättä mikään tehokkain oppimismenetelmä. Ja uskon, että moni muukin on ajatellut samoin. Jatkoa ajatellen mielestäni voisi miettiä blogin ja teoriatehtävien painoarvoja uusiksi.. Tämä tosin on vain minun mielipide.

Satunnaisia hajoamisia lukuunottamatta teoriatehtävät olivat ihan hyödyllisia ja opettavaisia, joskus jopa oli mukava tehdä kun pääsi kunnolla vauhtiiin, mutta kritiikkiä voisi antaa edellä mainitusta painoarvosta. Motivaatio ainakin itselläni kohoaisi huomattavasti, jos suhteellisen isolla työmäärällä ansaittu hyvä numero vaikuttaisi hieman enemmän loppuarvosteluun.

Mainokset

0 Responses to “VIIIMEINEN esseee”



  1. Jätä kommentti

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s




marraskuu 2007
ma ti ke to pe la su
« Lok   Jou »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Mainokset

%d bloggers like this: