Käsitekartta numero VIISI!

Nyt on kurssin yksi etappi saavutettu, kun VIIMEINEN teoriatehtävä on tehty ja palautettu!! Aihe oli jälleen kerran uusi ja outo, eikä kalakirjan ylimalkainen selailu saanut aikaan mitään valtavaa ahaa-elämystä. Säikeiden perusperiaate tuli kuitenkin selväksi, ja käytännössä asian oppinee seuraavassa (viimeisessä!!) ohjelmointitehtävässä. Vaikka aluksi ajattelin tekeväni esseitä mieluummin kuin käsitekarttoja, käännyin tässä tehtävässä (taas) kartan puoleen, onhan se kuitenkin nopeampi ja mukavampi tehdä. (vaikka kateeksi käykin Merin kartan suoria viivoja!!!!111) Viidestä tehtävästä tein kaksi essee-muodossa ja kolme karttoina. Tähän asti ainakin esseiden arvosanat ovat olleet parempia, tuo karttojen teko ei taida olla mun vahvimpia puolia.

 Yhdyn aikaisempiin tilityksiin; teoriatehtävien painoarvo on AIVAN liian pieni!! Tuntui kovin turhauttavalta panostaa täysillä esseisiin ja karttoihin kun tiesi ettei niillä käytännössä ole juurikaan merkitystä kurssiarvosanan kannalta. Tämä turhautuminen näkyi kyllä myös työn jäljessä. Voin rehellisesti myöntää että menin siitä mistä aita on matalin; yleensä vähän ennen deadlinea kyhäsin kokoon kartan/esseen jonka sisältö oli mitä oli. Etenkin tämä viimeinen tehtävä tuli tehtyä hutaisten.

Jotakin näistä teoriatehtävistä kuitenkin aina jäi mieleen, ja opittua asiaa tuli mukavasti (=väkisin)kertailtua ohjelmointitehtävien parissa. Varsinainen oppiminen siis tapahtui koodatessa, vaikka toki asian omaksumista helpotti se, että aiheeseen oli tutustunut jo aiemminkin. Mutta kuten sanottu: isompi painoarvo näille suht paljon vaivaa vaativille tehtäville ja motivaatio nousisi hurjasti!!!

-Ulla

Mainokset

0 Responses to “Käsitekartta numero VIISI!”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
marraskuu 2007
ma ti ke to pe la su
« Lok   Jou »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Mainokset

%d bloggers like this: