Viimeinen!!

Nyt koitti se päivä, jolloin viimeinen Studio1:en teoriatehtävä on laitettu pakettiin ja palautettu! Olo on sen mukainen. Alkukurssista tuntui siltä, että esseitä ja käsitekarttoja olisi voinut tehdä enemmänkin koodaamisen sijaan. Kuitenkin kurssin edetessä huomasin, kuinka paljon enemmän opin ohjelmointitehtävää tehdessä. Siinä tehdään sentään jotain konkreettisempaa, jotain sellaista joka palauttaa sieniä sekä generoi karttaruutuja ja merirosvoja!

Yritin päästä teoriatehtävien kanssa mahdollisimman vähällä, tai niin luulin. Tein suurimmaksi osaksi käsitekarttoja, joita en ilmeisesti viimeisten arvosanojen mukaan osannut tehdä.  Nyt, viimeisessä tehtävässä, palasin essee-muotoon. Ja huomasin olleeni väärässä. Esseessä pystyy samaa asiaa jauhamaan selkeästi helpommin, vaikka ei jotain täysin ymmärtäisikään. Ja silti vaikuttaa siltä että ymmärtäisi.

Viimeinen aihe, säikeet, ei mielestäni ollut kovin vaikea ymmärtää. Käsitteitä ei ollut liikaa ja tällä kertaa kalakirja onnistui havainnollistamaan asian lähestulkoon hyvin 🙂 Keksin esimerkkejä helposti aivan itsekin ja aiheen rajaaminenkaan ei ollut ylivoimaista. Jään kuitenkin odottelemaan oikeaa oppimisvaihetta, eli ohjelmointitehtävää, jossa kyseisen alueen osaamista vaaditaan.

Jaiks, huomenna pitäisi sitten esitellä projektiaihetta. Tsemppiä kaikille, toivottavasti oma aihe on jo tässä vaiheessa löytynyt 🙂 Nähdään OLO:ssa!

Asta

Mainokset

0 Responses to “Viimeinen!!”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
marraskuu 2007
ma ti ke to pe la su
« Lok   Jou »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Mainokset

%d bloggers like this: