Alkukankeutta (?) ja P-tyypille tyypillisiä ongelmia

On ollut aika takkuinen tämä alku tällä kurssilla. Olio-pohjainen ajattelu ei ihan heti tuntunut aukeavan, vaikka periaatteessa onkin ihan selkeä juttu. Esseen kirjoittaminen oli kyllä hyvää tekevä kokemus – usein asiat oppii parhaiten, kun niitä yrittää pukea omiksi sanoiksi.

Leipätyössäni teen töitä mm. MBTI-tyypityksen kanssa. Siinä on eräänä tekijänä P-tyyppisyys, lyhyesti suomeksi kuvailtuna tyyppi, jolle asiat ovat olemassa vasta, kun ne tapahtuvat ja joka tästä syystä tekee monet asiat viime tingassa – tai vähän sen jälkeen. Ilokseni olen huomannut tästä 2-ryhmästäkin löytyvän paljon kaltaisiani vahvasti P-tyyppisiä ihmisiä. :-))) Koittakaa te muut kestää meitä – tiedän, ettei se ole helppoa!

Olkapääni leikattiin vajaat kaksi viikkoa sitten ja ehdotonta tietokoneen käyttökieltoa olisi vielä reilu viikko jäljellä. Epäilen, että minut leikannut ortopedi nylkisi minut elävältä (ilman puudutusta), jos tietäisi minun viikonloppunakin olleen reilusti yli 20 tuntia koneella. Pian pitää taas jättää seuraava tehtävä, toivottavasti olka kestää.

4-tehtävää ratkova ryhmämme (allekirjoittaneen lisäksi, Henri, Olli ja Meri) on aloittanut urakan miettimällä ratkaisua muihin tehtäviin. Pidämme ainakin yhden meetingin vielä ennen maanantain OLO-sessiota. Toivottavasti saamme ongelman ratkaistua siihen mennessä.

Liitän oheen valokuvan tapaus 4:n postit-asetelmasta. Koitin photoshopata siitä selvempää, mutta sitten meni hermot ja saatte sen tosi raakileena. Ylemmästä pinkistä lapusta ei ehkä oikein saa selvää, siinä on sana MÄÄRÄNPÄÄ.

olotapaus4.pdf

Tsemppiä!

Terv: Iija

Mainokset

0 Responses to “Alkukankeutta (?) ja P-tyypille tyypillisiä ongelmia”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
lokakuu 2007
ma ti ke to pe la su
« syys   Mar »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Mainokset

%d bloggers like this: